Previu Halwa Jerman

Das ParfumDie Geschichte eines Mörders ist der Titel eines Romans von Patrick Süskind. Das Buch vermischt einige Annahmen über den Geruchssinn mit der emotionalen

Kulit buku Das Parfum

Bedeutung von Düften, Gerüchen und deren Nachahmung in Parfüms. Vor allem ist es eine Parabel über Identität, Kommunikation und Moral des Menschen.

Inginkah anda tahu apa disebalik kulit buku ini? Nantikan kemunculannya !

4 thoughts on “Previu Halwa Jerman

  1. Teringat aku german2 kat langkawi dulu. apanama lota, wolfgang dll.
    ini macam pandangan kat belakang last resort cik tipah je ni, yang mailk terus tak cakap tu.

  2. Lotta atau Charlotta orang Sweden. Yang Jerman tu Wolfgang Sauer, towkay Beer Garden yang oportunis. Ada jumpa Tipah? Entah apa jadi la ni pun tak taulah. Malik la ni dok usung ENG punya camera (pecacai VIP gomen kot? jajajaja)

  3. Lotta DJ Radio german yang mai station kita dulu tu. Salak Serigala tu aku rasa ada lagi kat Cenang kut. Nirai kedai area tu macam pat pong la nie.. tapi sedih kos perlancongaaa di L’wi mahal sikit aku rasa. Aku eu tourist would prefer phuket, thailand atau indon dari langkawi.

    Tipah aku jumpa masa pameran pelancungan kat kl tahun lepas kut.

    Malik tahun 93 dia dah dekat 43, ke 44…mau dekat nak pencen la ni.. hang tadak no tele dia.. kalu ada no telefon rtm penang boleh lah bagi kat aku..

    Roger

  4. Pasai Langkawi memang betui. Punah wal hancus. Harga barang mahal. Infrastruktur saja kelas satu, lain hal semua kelas corot bukan setakat kelas tiga. Stesen radio kita dulu pun sudah lalui transformasi dari radio pelanconge jadi entah apa apa.

    Jetty Point cantik kelas internasional tapi bising macam market jual ikan temenung. Wat wit watwit ulat tiket feri bising jual tiket macam orang ramai tak reti baca notis yang sedia ada. Cuba bayang tengok senario samdol ni kalau buat di KLIA ?🙂🙂🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s