6 thoughts on “weblog PTS apa cerita?

  1. Tom,

    Minta tolong sikit. Katakan kita buat story di muka pertama blog. Satu perenggan je. Kemudian kita tulis, cerita lanjut klik sini (contoh macam hang selalu buat tu). Kemudian dia pi kat muka surat belakang yang ada komen tu. Bila aku edit kat situ (buat cerita penuh) apasal dia save juga yang muka pertama tu. Tolong ajar sikit. Minta maaf atas kejahilan aku ni (buta IT)….hehehehe. Kecik2 tak nak belajar.

  2. Tuan Nordin, cara WordPress mungkin lain daripada blogger, dengan WordPress cukup dengan meletakkan tag untuk melanjutkan cerita …mungkin teman lain yang gunakan blogger boleh bantu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s