9 thoughts on “Peguam yang kaya guna telefon pre-paid

  1. Bro’ Rastom aka. Tuen Majistret.

    saya ingat, dia bukan mabuk. tapi sibuk…

    cellphone pre-paid tu just nak cover. actually lingam selalu call Adnan pakai kuasa telepathy. tu pasal Adnan ada konfius…

  2. Atau mereka dikalangan orang yang pakai banyak handphone dalam satu-satu masa. Yang post-paid untuk urusan ‘rasmi’ (pejabat & anak bini) dan yang pre-paid untuk urusan ‘tak rasmi’

    Ntah? Saya syak saja.

  3. Orang kaya kan suka tukar nombor. Pakai prepaid senang. Tapi katakan prepaid takde trace, salah tu, tengok kes-kes bunuh di mahkamah, siap panjang lagi call trace dia.. Sebab itu jangan cuba main-main api walaupun prepaid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s