Apa saya sedang buat?

Mungkin anda seperti saya, sindrom MJ – mudah jemu. Untuk menghilangkan serangan MJ selepas solat Jumaat, supaya tidak tidur seperti Pak Lah saya bangunkan laman alternatif kepada yang ini. Cuba cubalah jenguk, kalau ada idea boleh bagi cadangan tajuk yang muluk muluk. Sila sila sila ke RASTOM.NET . (masih work in progress)

7 thoughts on “Apa saya sedang buat?

  1. Work in Progress ni susah nak komen. Tak tahu apa konsep, objektif, dan niat di selubuk naluri.

    Anak saya pun yang seorang tu mudah jemu juga. Kalau tanya dia apa jenis permainan yang dia suka, dia kata permainan yang baru.

    Tawke emas pun boleh bankrap macam tu šŸ˜€

    tuan GJ, ya betul sangat pasal towkey emas bankrap tu….bapa saya pun berleter begitu..dia kata ni orang jenis banyak akai..anak Tuan nampaknya masuk kategori banyak akai (Kedah kata, akai jenuh)
    Saya buat laman tu ada beberapa motif, salah satunya personal dan yang kedua boleh jadi sample untuk dijual, manalah tau kalau Mahathir atau Ku Li mau bikin blog..heheheh boleh juga rasa duit depa.

  2. Bila ke sana, mulanya nak beri cadangan hiasan. Tiba-tiba teringat bang Rastom lain jantina. Tak jadi…

    Bang Moderator,
    Mujur sindrom MJ bang Rastom ni hanya takat jemu di alam siber.

  3. sindrom MJ ni kat tempat kerja saya ramai yang menghidapnya dari kalangan warga berumur 35++

    ‘Mak Janda’ antara tandanya ialah mata lebam (tak cukup tido) dan baju tak seterika.

    hahahahaha

  4. hehe..

    sindrom MJ ni, mungkin tiada pada saya.

    tapi

    sindrome ringan-tangan ni ada la.

    terutama terhadap penyokong2 menantu el-imam-el-hadhari.

    hehe….

    tak taula.. kalau saya nampak penyokong2 menantu imam ni bercakap2 saya rasa tangan saya ni ringan semacam jer.

    hehe..

    walaubagaimanapun nasib baik pula saya juga ada sindrome

    “berat-hati”

    hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s