Koran Melayu tiada laporan kes Lingam

Tuanku Mizan terima laporan suruhanjaya dan ‘Perlu didedah kepada umum’. Itu sahaja laporan Utusan Malaysia. Berita Harian langsung tiada (versi online). Akhbar The Star, nampak mendahului dengan sorotan utama, Correct, it’s Fairuz!

Apakah berita yang masih bertaraf embargo disiarkan oleh The Star, atau apa situasi sebenarnya?

4 thoughts on “Koran Melayu tiada laporan kes Lingam

  1. peninju featherweight Rastom Ali,

    aku ingat kalau susah2 sangat baik ko baca The Jerusalem Post atau Haaretz. Boleh baca hebrew? hehehe

    mantan juara bantamweight el Muderatur, suratkhabar tu semua boleh baca free online, cuma stroynya langsung tak kena mengena dengan kisah kisah ubat kuat, mintox, tongkat ali seperti di Malaysia hehehe

  2. dr. elRastom D’Moya,

    persoalan itu sudah el-maklum, tidak perlu ditanya dan tidak perlu jua dijawab.

    cuma

    aku teringat pada suatu dahulu tajuk sebuah lagu yang sangat popular pada tahun 1995 yang berjudul

    “APA SEBENARNYA”

    tak salah aku yang mendendangkannya adalah

    si-janda Syed-el-Budriz el-mutawakkil Billah Alam-Shah.

    Akhir2 ini, terdengar beliau menjadi janda kembali untuk kedua-kali…

    Tun Dr. Elrastom,

    APA SEBENARNYA yang membuatkan kau tunggu lagi???

    ayuh!!!

    (hehe..)
    Apa? Janda el Budriz? Tolonggg!! anak dara ramai lagi…kesian mereka.

  3. sokkabar melayu ni jadi alat pencacai berita murahan kerajaan je..brita2 penting dorang pedulik hapa!!!
    Cari makan beb!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s