Di dalam Parlimen Bung buat isyarat apa?

Bung

Bung

Pagi tadi sambil minum kopi saya jenguk jenguk juga sesi Parlimen. Seperti biasa adalah wajah wajah yang mabuk mikrofon. Tetapi tidak pula saya menduga akan berlaku satu lagi aksi laksana selak menyelak Mak Cik Kiah. Bung Raden menafikan yang ia bikin isyarat lucah, tetapi kamera sudah tangkap frame-by-frame aksi Bung. Apakah anda juga melihatnya? Alahai….profesionalisme….

15 thoughts on “Di dalam Parlimen Bung buat isyarat apa?

  1. Tak minat tengok sessi Parlimen. Susah nak cerita pada anak-anak tentang kelakuan MP, kerajaan atau pembangkang, hampir serupa. Lebih kurang macam konsert PROTES aje.

    Tengah ikut Grey’s Anatomy tahun 4 😉

    Saya pun tak berapa berminat, cuma nonton dengan niat mencari hiburan (murahan). Baca Grey’s Anatomy? Hobi atau memang seorang tabib Tuan ni?

  2. Melihat keadaan di parlimen sekarang mungkin malu bagi cikgu-cikgu yang pernah mengajar mereka ini tentang adab dan tatasusila.

    Di dalam medan hidup,ada beberapa undang-undang yang harus dijaga dan diperhatikan.Ada yang berhubungan dengan kesihatan tubuh,dengan keberesan akal dan yang berhubung dengan kemuliaan adab dan budi. ( Hamka).

    Itu kalau mereka kenal siapa Hamka. Cikgu yang pernah mengajar mereka pasti tutup TV! TAkkan mengaku anak murid dia.

  3. Nama macam satu pelanggaran dahsyat di antara trailer kosong satu parti dengan lori najis satu parti lain…lalu terbau busuk!
    Zubli, lori najis kalau di modified, bercat warna canggih, siapa pun takkan tau apa di dalam.

  4. tetuan elrestom,

    bung tu manusianya sungguh professional.
    professionalnya samalah tarafnya dengan Sri Gading.

    dari segi pembelian minyak manusia-manusia itu tiada masalah.

    sebab minyak petrol bagi mereka, selalunya FREEEEEEEEEEEEE…

    hehehe..

    Sri Gading dan Bung sudah terkenal seantero Malaysia. Sekarang sudah ada Trio, tambah Ibrahim Ali.

  5. itu bukan isyarat lucah. ada ke fitnah orang hamba gitu? haba hormati dia sebagai orang yang pandai berkata2.

    p/s: sebenarnya gagap bila berkata2.

    tukangfitnah, yang di dalam Parlimen tu yang saya maksudkan. Yang di dalam gambar itu di luar semasa ditanya oleh pemberita. Burong kakaktua pun pandai berkata kata hehehe..

  6. dr. RESTOM,

    bila aku nyatakan ADA KELAB GAY BERTARAF HALAL DAN EKSLUSIF di MALAYSIA RAMAI PENYOKONG2 UMNO yang bertaraf rendah di sekeliling AKU tiada percaya.

    mereka menyangka aku memfitnah dan halusinasi.

    tetapi hehe…

    kau sendiri boleh lihat blog ini. Bukan setakat gay dan liwat
    di kelab ekslusif gay jalan AMPANG.

    MALAH KOMANDER PANGKAT BESAR DALAM NAVY PUN terlibat sama.

    hehe… HIDUP HADHARI DAN BARISAN NASIONAL !!!!

    klik link dibawah!!! (Sesiapa yang tidak tahan JANGAN KLIK!)
    http://daniazz6383.blogspot.com/2008_01_01_archive.html

    Masyaallah! Macam macam gila sudah dunia Melayu. Web site tu pun satu macam. Jangan jangan web fitnah hehehehe

  7. Pendeta Rastomol,

    apakah ini bung setaraf dengan Bung Karno? Mungkin beliau sedang belajar bahasa isyarat agar mudah berkomunikasi dengan orang bisu dan pekak.

    Mungkin ini bung dimasa hadapan mampu menterjemah koleksi lirik Herman Tino kedalam bahasa isyarat. Berjasa besar ini bung.

    Bro Moderator, bandleader kaburetor Dong: Bung Karno itu legenda, yang ini Bung Konar, spesis penglipor lara Parlimen.

  8. DR. RESTOM,

    bukan Masya ALLAH lah. tapi ASTAGHFIRULLAH…

    HEHE..

    Kalau menyebut MASYALLAH BUNYI MACAM memuji homosex pulak (walaupun memuji tuhan)

    Dalam website itu, seorang-tua yang berpangkat Komander dalam NAVY dengan SI-jambu airnya juga seorang lelaki-askar yang berpangkat sa-dikit bawah darinya.

    (SKG ni Blog itu dah di-padam oleh si-empunya sebab malu. Banyak sangat komen NEGATIF dan lemparan kata2 Nista dalam komennya itu)

    hehe..

    INI SEMUA KERJA GILER…!!!

    Bukannya aper. aku teringat si-arwah Samy Vellu.

    Bilalah agaknya SAMY tu nak dipanggang oleh pengikut-pengikutnya itu.

  9. errr… dr. restom,

    pasal isyarat tu, aku rasa tak lucah. sebab hehehe…

    BUNG-MOKHTAR CUMA BUAT ISYARAT ASEREJE jer…

    refer link bawah utk ASEREJE

  10. saya setuju dengan sifu.

    bombard otak kami agar kami lebih jujur
    Benar tu bumilangit, otak jadi berkarat kalau tiada di bombard, macam baca Utusan dengan nonton TV3 saja..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s