Rujukan untuk pengendali laman web menteri dan VIP

Sebagai panduan berguna kepada mereka yang mendapat kontrek membina laman web para menteri dan VIP, eloklah mengutip serba sedikit fatwa dari buku yang telah dijadikan public domain ini. Semoga wang upah yang diterima itu berbaloi dengan mutu kerja anda itu. Jangan seperti Web DS Najib dan Datuk Mukhriz. Fahamilah apa makna “conversations”. Bacalah Cluetrain Manifesto dan Googlelah perkataan “Web 2.0”. Jangan bazirkan duit rakyat!

8 thoughts on “Rujukan untuk pengendali laman web menteri dan VIP

  1. Rastom, aku rasalah…

    Mereka ini terlebih dahulu mendapat hasrat menteri nak blog cam mana. Bila dah dapat info niatnya, tak berani pula nak cadang kebaikan opsyen yang ada.

    Kejendulan pemimpin politik pula yang sertai blogging memang ketara.

    Mangkok hayun!

    Urchin…

  2. TYT elrastomo al baghdadi…

    ada orang telah menerima VIRUS MUKHRIZ mahathir…

    dia komplen virus itu bahaya pada PC …

    anak-beranak itu,
    bukan hanya menyusahkan di alam realitii
    malah di alam maya jua begitu

    hehe..

    Sungguh elok jika kita nikahkan saja si-Mukhriz itu dengan el-Basyirah.

    Sudah tentu el-Basyirah Terkepus-kepus kesukaan.

    hehe..

  3. politikus lama ni zaman 0.1 lagi. mereka mahu rakyat dengar kata mereka, faham visi mereka dan berkerja bersama mereka (bukan untuk mereka).

    tapi gagal dengar keluhan dan idea rakyat.

    maka jadilah speaker, melalak serata kampung

  4. JOm tengok movie
    kita tengok orang KENA MAKAN SINGA kat website SAYA pulak,
    sambil tengok bersyukur kita tak kena makan singa betul, orang merupa singa makan kita hehehehe

  5. En Rastom,

    Saya ada tulis artikel pasal bahasa melayu dari sudut Islamisasi ilmu.Mungkin en rastom boleh berkongsi dengan puan ainon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s