Selamat Hari Raya Dari Halwa Romantis Halwa Kelat

Rastom Raya Kat Mana? Tak Dengar Khabar Berita.

Ini Saya Zubli Zainordin, Hack Blog Ini Sekadar Untuk Ucapkan:

Minal_Aidzin_Wal_Faidzin...

Semoga semua Muslim seluruh dunia, dan regulars yang berkunjung di blog ini

Kecapi sejuta nikmat dalam Aidil Fitri Mubaraq.

Terima kasih kerana menghack lamanku ini untuk mengucapselamat kepada para pengunjung. Bukan selalu para hackers diberi ucapan terima kasih.hehehehe….hang bukan hack, memang hang ada akaun dengan Halwa Romantis ~ rajin rajinlah menghack dengan entri entri kreatif hang tu..wassalam dan selamat lebaran untuk semua !

8 thoughts on “Selamat Hari Raya Dari Halwa Romantis Halwa Kelat

  1. Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Rastom, yang mula-mula sekali memperkenalkan blogging kepada saya, pengamal web site tok kadok.

    Sejak blogging, saya ada lebih dari 10 blog gamaknya. Tapi kini dua blog sahaja. A Total Blog dan Satu Blog Total.

    Sebabnya, saya di refused entry kepada semua blog saya terdahulu, jadi tidak boleh blogging di 10 blog itu.

    Sekali, tadi, berkat Raya WordPress.com kasi balik semua kecuali yang terpenting Your Wisdom Of Total Happiness.

    Antara yang saya dapat balik ialah Halwa Romantis dan Halwa Kelat.

    Selamat Hari Raya, Rastom.

    Syina ghayer, kita pun…

  2. Tom, baru dapat access Perak Wireless- free wi-fi kat rumah. hari k 4 kat ipoh baru dapat. ni jaring free punya, tak tau berapa lama dia bagi. signal strength dia tak kuat. rini letih menziarah.

  3. Hahahahahaha,

    Hang pecah lobang sayang.

    Sebenaq nya, aku saja nak aksyen kat Sebol..!

    Sebab, aku macam boleh tahu jer katalaluan blogs dia. Dan lepas ini, posting pulak di sana.

    Sebab, aku dah macam tak cukup beras selepas raya ini…

  4. Rastom,

    Aku ada dengar perihal makan ubi ini, di blog Elhakim. Tapi PutraJaya boleh ke tanam ubi? Ubi apa? Kalau ubi Gajah, Gajah jer boleh makan. Manusia kalau makan, macam pemimpin politik minum air tapai lah kan? Lepas itu cakap merapu.

    Aku rasa, ada benarnya jika Thailand dan Burma banjir kesannya kita kena. Apa pasal lah masa kita pergi Thailand dulu, kita tidak terus ke Burma, jika tidak boleh main air banjir kat sana.

    Aku ada dua pilihan Rastom. Jika macam hang kata beras jadi petrol, pilihan pertama aku ialah minum petrol.

    Mungkin tidak! Ada lagi satu pilihan.

    Pilihan kedua ialah aku dapatkan katalaluan Sebol, dia ada banyak beras. Beras padu, beras terpilih, beras melaka. Jadi aku ambil sahaja beras dari blognya.

    Lepas itu aku kata, “You are my friend…”

    Apa macam?

  5. Jangan sekali kali percaya dengan konsep makanan dari Melaka, cubalah makan Durian Daun tengok. Ada air, Air Keroh, konon ada Sungai Udang, tapi harga udang tetap mahal. Pulau Besar, tapi kecil. Ilusi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s