Transformasi masih belum nampak

Sementara harga barang perlu seperti makanan dan kos perkhidmatan terus naik, transformasi yang dijanjikan itu tiadalah kelihatan kelibatnya.

Paling akrab aplikasi transformasi itu ialah di dalam amaln politik berparti. Sejauh ini, untuk berkempen di PRK Parlimen Hulu Selangor, apakah sudah ditransformasi amalan menggunakan jentera kerajaan untuk tujuan kepentingan parti?

9 thoughts on “Transformasi masih belum nampak

  1. hurm…kalo harga brg asik naik jer, nampak gayenye hari2 kena makan burger keju berganda McD ler….hohoho

    p/s: hari2 doa “hujan emas di negara m’sia”…hurm, biler la agaknya fenomena hujan cam gini akn jadi…..(^_^)

      • hahaha…brg tak naik pon kereta sy sentiasa drive thru the McD road…alah jalan McD kat Sentol tu, jln bertol yg kasik org bungkusan keju berganda tu…hehe

        p/s: biler la gamaknye diorg nk wat tol camgini kt sume tol plus, hurmmm teringat kg halaman….hehehe

  2. blog bersawang dah naik lalang.
    bila dah naik lalang nanti naik ular.

    kah.kah.kah

    taulah zaman ni zaman tweeter

  3. hahaha…..bergaduh la korang duhai tuan2 tanah kedaung

    p/s: hurm nak tulis aper ek pas nie, lame dah tak post entry baru…eh ye tak ye gak ek, asik dtg blog korang je tu pasal blog sendiri dah jadik taman rama-rama….(>v<)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s